desperate89
Проверенный
саадэSgM сказал(а):There's a big, big love in the air There's a big, big love everywhere It's the way that you make me feel Got me down for real Got me down for real
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
саадэSgM сказал(а):There's a big, big love in the air There's a big, big love everywhere It's the way that you make me feel Got me down for real Got me down for real
Пусть меньше вставляет пять копеекSgM сказал(а):А поподробнее...
А! Я-то и не заметилHidan сказал(а):"слудующие"D
А тут что смешногоHidan сказал(а):
Просто знаю эту песню,а так я его не слушаюSgM сказал(а):Не знал, что ты это слушаешь !
та,не хочу рассказыватьSgM сказал(а):А еще подробнее... Хватит уже интриговать!
desperate89 сказал(а):та,не хочу рассказывать
Да вы что все, издеваетесь?! Хотите, чтоб я мучился, гадал...Hidan сказал(а):ничего-ничего ==
я нетSgM сказал(а):Да вы что все, издеваетесь?! Хотите, чтоб я мучился, гадал...
SgM сказал(а):Да вы что все, издеваетесь?! Хотите, чтоб я мучился, гадал...
desperate89 сказал(а):
Подловить хотелSgM сказал(а):You used to call me Just to say I love you baby You would always treat me like a lady Everyone was jealous of the way We kept keeking on feeling were so strong
окSgM сказал(а):Если бы хотел подловить, написал бы только 2 строчки !